Suositukset ja lausunnot

Ohessa on pdf-tiedostoina suosituksia, ohjeistuksia ja lausuntoja, joiden tekemisessä SLY on ollut mukana (pdf).

Suomen Lastenlääkäriyhdistyksen lausunto: Terveydenhuoltopalvelut tarjottava tasavertaisesti myös turvapaikanhakijalapsille (2016)

Suositus sydänseurannan järjestämisestä lapsuusiän syöpähoitojen aikana/jälkeen (2016)

Lasten D-vitamiinilisä (2011)

Suomen Lastenlääkäriyhdistyksen Lastenreumatologian alajaoston suositus tulehduksellista reumasairautta sairastavien lasten rokotuksista (2012)

Vastasyntyneen K-vitamiini (2002)

Käsiteltävä varoen! / Behandlas varsamt!

Esite on ladattavissa alla olevien linkkien kautta JPG-muodossa. Tiedostot ovat isoja (n. 4 Mb), joten lataus voi kestää tovin.

Suomeksi sivu 1  sivu 2  sivu 3

På svenska sida 1  sida 2  sida 3

Oppaan paperiversiota voi tilata omakustannehintaan Taittotalo PrintOnen kautta (hannu.vieri[at]printone.fi).