Suomen lastenendokrinologiyhdistyksen kevätkokous 2019, Luosto

Aika: 15.-16.3.2019

Paikka: Hotelli Luostotunturi

Ohjelma

Lastenendokrinologia koskettaa kaikkia lapsipotilaita ja heidän parissaan työskenteleviä. Suomen lastenendokrinologiyhdistys järjestää vuosittain kevätkokouksen, jossa käsitellään monipuolisesti yhtä tai kahta lastenendokrinologian osa-aluetta. Ohjelmavastuu on tänä vuonna KYS:n lastenendokrinologeilla ja ohjelmassa on kattava tietopaketti lisämunuaissairauksista.

Koulutus sopii lastentauteihin erikoistuville lääkäreille, ja kaikille aiheesta kiinnostuneille lastentautien erikoislääkäreille. Osallistumismaksu on 150 € sisältäen lounaat, kahvit ja illalliset. Ilmoittautuminen Liisa Saarikoskelle liisa.saarikoski@tyks.fi 31.1.2018 mennessä. Mikäli olet kiinnostunut hakemaan SLEY:n jäsenyyttä, voit kysyä lisätietoja oman sairaalasi lastenendokrinologilta tai ilmoittautumisen yhteydessä.

Tervetuloa!